Betal med dit E.ON-ladekort på andre netværk / Roaming

Opdateret

Du kan bruge dit ladekort som betaling på andre netværk - det vi kalder roaming. Det gælder både herhjemme og i udlandet. Så hvis du er et sted, hvor du ikke er ved en E.ON-lader, kan du stadig lade op. Dog er alle operatører ikke med i aftalen - du må helt enkelt prøve dig frem.

Du skal bare være opmærksom på, at det kan blive dyrt. De andre operatører bestemmer nemlig selv, hvilken pris du lader til. Vi kender ikke prisen på forhånd og kan derfor ikke oplyse den. Ladeoperatøren sender regningen videre til os, og du betaler for opladningen via din E.ON-regning – udover dit almindelige abonnement.

I visse tilfælde fakturerer ladeoperatøren os en højere pris, end hvis du betaler for opladningen på stedet med dit kreditkort. Vil du vide prisen på forhånd, så er betaling med kreditkortet direkte til ladeoperatøren vejen frem.

Bemærk: Når du bruger dit E.ON-ladekort på en Sperto ladestander, bliver du faktureret pr. minut og ikke pr. kWh.