Eon.dk

Tilbagebetaling af elafgift

Opdateret

Hvad betyder tilbagebetaling af elafgift?

Al strøm, du bruger derhjemme, betaler du for via din elregning til dit almindelige elselskab. Også den strøm, du bruger via din ladeboks fra E.ON. Men du kan få tilbagebetaling af elafgift for den strøm, som du bruger via ladeboksen. Hver måned modtager du en opgørelse fra os med de kWh, du brugt til opladning på ladeboksen. Vi fjernaflæser dit forbrug via det 3G/4G-sim-kort, som sidder i boksen.

Du får udbetalt godtgørelse på 1,12 kr. i tilbagebetaling af elafgift pr. kWh. Hvis du har solceller, jordvarme, elvarme, luft-til-vand-varmepumpe eller lignende, får du ikke tilbagebetaling af elafgift. Det tillader SKAT nemlig ikke.

Når du tegner et abonnement gennem E.ON, sørger vi for alt det administrative, så du automatisk modtager tilbagebetaling af elafgift, men kun hvis du har tilmeldt din regning til Betalingsservice.

Er du ikke tilmeldt Betalingsservice, får du ikke automatisk tilbagebetalt elafgift, og vi opkræver 39 kr. pr. måned i gebyr for at sende dig regninger på papir.

Bemærk, at vi sender den første regning til dig pr. brev. På det brev står dit kundenummer, og så snart du har fået det, kan du tilmelde dig Betalingsservice. Så sørger vi for, at du automatisk får tilbagebetaling din elafgift. 

Tilmeld dig Betalingsservice her.


Hvis du lejer ladeboksen får du fuld strømrefusion
Vi udbetaler den fulde strømrefusion tilbage til dig, hvis du lejer ladeboksen af os. Du får udbetalt godtgørelse fordelt på 1,12 kr./kWh i elafgift og 1,18 kr./kWh i strømpris - i alt 2,30 kr. pr. kWh.