Elafgiftsrefusion

Opdateret

Hvad betyder elafgiftsrefusion?

Al strøm, du bruger derhjemme, betaler du for via din elregning til dit almindelige elselskab. Også den strøm, du bruger via din ladeboks fra E.ON. Men du kan få elafgiftsrefusion for den strøm, som du bruger via ladeboksen. Hver måned modtager du en opgørelse fra os med de kWh, du brugt til opladning på ladeboksen. Vi fjernaflæser dit forbrug via det 3G/4G-sim-kort, som sidder i boksen.

Du får udbetalt godtgørelse på 1,12 kr. i elafgiftsrefusion pr. kWh. Hvis du har solceller, jordvarme, elvarme eller lignende, får du ikke elafgiftsrefusion. Det tillader SKAT nemlig ikke.

Når du tegner et abonnement gennem E.ON, sørger vi for alt det administrative, så du automatisk modtager elafgiftsrefusion, men kun hvis du har tilmeldt din regning til Betalingsservice.

Er du ikke tilmeldt Betalingsservice, får du ikke automatisk udbetalt refusionen, og vi opkræver 39 kr. pr. måned i gebyr for at sende dig regninger på papir.

Bemærk, at vi sender den første regning til dig pr. brev. På det brev står dit kundenummer, og så snart du har fået det, kan du tilmelde dig Betalingsservice. Så sørger vi for, at du automatisk får udbetalt din strømrefusion.

Tilmeld dig Betalingsservice her.

Hvis du lejer ladeboksen får du fuld strømrefusion
Vi udbetaler den fulde strømrefusion tilbage til dig, hvis du lejer ladeboksen af os. Du får udbetalt godtgørelse fordelt på 1,12 kr./kWh i elafgift og 1,18 kr./kWh i strømpris - i alt 2,30 kr. pr. kWh.

Hvordan får jeg pengene for elafgiftsrefusionen?

Vi udbetaler elafgiftsrefusion til dig hver måned. Refusionen bliver opgjort bagud, fx bliver april måned opgjort i maj, og du får pengene til udbetaling i juni.

Bemærk: Man skal være tilmeldt Betalingsservice for at få udbetalt refusionen, så går det helt automatisk. Tilmeld dig her.

Du betaler selv for strømmen, som du bruger via ladeboksen, til dit normale elselskab via din almindelige elregning. Vi registrerer, hvor mange kWh du bruger på ladeboksen, og udbetaler efterfølgende elafgiftsrefusion til dig.