E.ON Drive app

Opdateret

E.ON Drive app: Betal for opladning direkte

Download E.ON Drive appen og betal for opladning direkte i appen. Samtidig får du overblik over et af Danmarks største ladenetværk.

Download E.ON Drive appen i Appstore eller GooglePlay.

EON Drive app: Hvorfor trækkes betaling fra Virta, Helsinki, Finland?

Når du betaler via vores app, ser det ved første øjekast ud, som om du har ladet op i Helsinki. Betalinger i appen koordineres internationalt via vores finske samarbejdspartner i Helsinki, Virta. Derfor er det også Virta, der fremgår af dit kontoudtog fra banken. Typisk vil der stå ’Virta Ltd O/ EV char’. Vi ved, at det kan være forvirrende og arbejder på en bedre løsning.

Når du betaler med vores app, har du mulighed for at få tilsendt en kvittering på mail, hvis du angiver din mailadresse. Så har du bedre overblik over dine opladninger. Betalingen bliver trukket fra det betalingskort, som du har registreret i appen.

E.ON Drive app: Kan jeg logge ind?

Du kan desværre ikke logge ind i E.ON Drive appen. Vi arbejder på funktionaliteten, så du fremover kommer til at kunne se dit ladeforbrug og regninger.

Ind til videre kan du bruge appen til at få overblik over vores ladestandere, se om de er ledige, og sortere på stiktype.

E.ON Drive app: Opladning i udlandet

Oplad her og nu i E.ON Drive appen
Smart opladning, lige ved hånden. Betal direkte i E.ON Drive appen, hvis du har brug for strøm til din elbil her og nu. Vælg ladepunkt, og betal med dit kreditkort.

Opladning i udlandet
Du kan også bruge appen i udlandet. Sådan gør du:

- Slå roaming til under filtre
- Find ladepunkt i udlandet
- Du kan nu se prisen på opladning
- Tilføj dit kreditkort og start opladning

Husk på, at dit abonnement kun er gældende i Danmark.

Med dit E.ON-ladekort kan du oplade på ladestandere, som er med i vores roamingsamarbejder. Dette er en stor fordel, når du er udenfor Danmark. Vær dog opmærksom på, at E.ON ikke har indflydelse på, hvad andre operatører tager for opladningen. Vælger du at oplade på en af vores lynladere i udlandet, vil du også skulle roame dig ind og betale en anden takst pr. kWh.

Download appen her til iPhone og Android.