Følg dit forbrug og dine fakturaer på Mine Sider

Opdateret

Følg dit forbrug på Mine Sider

Du kan følge dit forbrug på Mine sider. Log ind med dit kontonummer og pinkode - begge oplysninger står på din regning. Det er ikke muligt selv at vælge pinkode. Vi opdaterer forbruget en gang i døgnet - bemærk at forsinkelser kan opstå.

På Mine sider kan du også se dine regninger.

www.eon.dk/minesider

Bemærk at lynladning ikke fremgår på ’Mine Sider’?

Desværre kan du lige nu ikke se, hvor mange kWh du har brugt på lynladning på ’Mine Sider’. Vi ejer og driver lynladerne i samarbejde med Clever, og indtil videre taler de to systemer desværre ikke sammen, når det gælder data om kWh-forbrug. Vi arbejder på at kunne vise dit forbrug på lynladere i den nærmeste fremtid og beklager, at det ikke er muligt lige nu.

Hvor kan jeg se mine fakturaer?

Du kan logge ind på Mine Sider her.

Du skal bruge dit kontonummer og pinkode som du finder på din faktura. Du kan ikke selv vælge pinkode. Det er også muligt at følge dit forbrug på Mine Sider.