GreenMobility spærrer for ladestanderne

Opdateret

GreenMobility er en vigtig samarbejdspartner og bybilskonceptet støtter vi 100% op omkring. Men vores privatkunder er selvfølgelige lige så vigtige for os, og du skal naturligvis også have adgang til opladning.

Vi er igang med at løfte denne udfordring sammen med GreenMobility, og ikke mindst Københavns Kommune, som bestemmer gældende p-regler.

Vi ser gerne, at reglerne bliver ændret, så pladserne kun bruges til opladning og ikke kun parkering, og gerne med tidsbegrænsning.

Der ligger også en stor opgave i at informere og uddanne brugere af bybilerne, andre elbilister og almindelige bilister i at tage hensyn og udvise god ladestil. Det er en opgave, som vi arbejder på at løse.