Hvad gør jeg, når jeg flytter fra min bopæl?

Opdateret

Som fraflytter skal du framelde dig E.ON med en aflæsning. Det er vigtigt, at vi modtager aflæsningen så tæt på flytningen som muligt. Modtager vi ingen aflæsning, er du forpligtet til at betale samtlige regninger, indtil flytningen er registreret med aflæsning hos os.

Husk at oplyse din nye adresse, så vi kan sende en flytteopgørelse og eventuelt tilmelde dig på din nye adresse med et nyt kundenummer.

Skal du flytte kan du melde dette på følgende link:

https://www.eon.dk/privat/varme-til-dit-hjem/meld-flytning.html