Hvordan oplader jeg min elbil uden ladekort?

Opdateret

Hvis du ikke er kunde hos E.ON har du 2 muligheder:

1) Download EON Drive appen. Vælg ladepunkt og klik på "Swipe for at oplade". Herefter kan du vælge at betale med kreditkort.

2) Hent EASY-Park appen på din telefon. Via appen kan man både betale for parkeringen og opladningen samtidig.

Vælger du betaling via EON Drive appen skal du være opmærksom på følgende: Det ser ved første øjekast ud, som om du har ladet op i Helsinki. Betalinger i appen koordineres internationalt via vores finske samarbejdspartner i Helsinki, Virta. Derfor er det også Virta, der fremgår af dit kontoudtog fra banken. Typisk vil der stå ’Virta Ltd O/ EV char’. Vi ved, at det kan være forvirrende og arbejder på en bedre løsning.

Når du betaler med vores app, har du mulighed for at få tilsendt en kvittering på mail, hvis du angiver din mailadresse. Så har du bedre overblik over dine opladninger. Betalingen bliver trukket fra det betalingskort, som du har registreret i appen.

Parkér og oplad med EasyPark-appen

I samarbejde med EasyPark har vi gjort det nemmere for dig, der ikke er E.ON kunde at parkere og oplade din elbil. Du kan hurtigt og nemt betale for både parkering og opladning via EasyParks parkeringsapp. I appen kan du også se om ladepladsen er ledig og indikere hvor længe du ønsker at parkere og lade.

Sådan gør du:

• Hent EasyPark appen i App Store, Google Play eller Microsoft Store
  • Åbn EasyPark appen
  • Klik på den ønskede ladestander
  • Vælg ladepunkt. På hurtigladerne skal du vælge Type 2 AC, CCS, CHAdeMO DC eller CCS DC. Hvis du ikke kan vælge udtag er ladestanderen optaget.
  • Drej på skiven for at vælge, hvor mange minutter du vil oplade. Når du har valgt den ønskede ladetid, skal du trykke "Start"
  • Herefter kommer en besked fra E.ON, der beder dig bekræfte din opladning. Her kan du også se prisen for din opladning. Når du trykker "OK", åbner porten til ladestanderen, og du kan tilslutte din elbil. Opladningen starter, når bilen er korrekt tilsluttet.
  • Når din ladetid er gået, får du en besked om, at opladningen er afsluttet, og du kan vælge at få tilsendt en kvittering via mail.