Hvordan oplader jeg min elbil uden ladekort?

Opdateret

Hvis du ikke er kunde hos E.ON har du 2 muligheder:

1) Download EON Drive appen. Vælg ladepunkt og klik på "Swipe for at oplade". Herefter kan du vælge at betale med kreditkort.

2) Hent EASY-Park appen på din telefon. Via appen kan man både betale for parkeringen og opladningen samtidig.

Vælger du betaling via EON Drive appen skal du være opmærksom på følgende: Det ser ved første øjekast ud, som om du har ladet op i Helsinki. Betalinger i appen koordineres internationalt via vores finske samarbejdspartner i Helsinki, Virta. Derfor er det også Virta, der fremgår af dit kontoudtog fra banken. Typisk vil der stå ’Virta Ltd O/ EV char’. Vi ved, at det kan være forvirrende og arbejder på en bedre løsning.

Når du betaler med vores app, har du mulighed for at få tilsendt en kvittering på mail, hvis du angiver din mailadresse. Så har du bedre overblik over dine opladninger. Betalingen bliver trukket fra det betalingskort, som du har registreret i appen.