Jeg kører langt under 750 kWh, men har et batteri over 44 kWh. Hvorfor skal jeg betale en høj abonnementspris?

Opdateret

Vores priser er baserede på det forbrugsgennemsnit, vi ser for batterier over og under 44 kWh. Generelt bruger biler med mindre batterier også langt mindre strøm. Vi mener, at der skal være inkluderet 750 kWh pr. måned, uanset hvilket abonnement du har, fordi det reelt set betyder All Inclusive for langt de fleste.

Du kan altid se på din faktura, hvor meget strøm du bruger. Det kan være, at dit forbrug passer bedre til et andet abonnement.