Kan jeg få ladeboks med CEE stik?

Opdateret

Vi tilbyder ikke en ladeløsning med CEE Stik længere. Der har været for mange problemer med vores kunders installationer, og det har medført stor utilfredshed og ladebokse der ikke virkede.

Derfor har vi taget CEE-løsningen af hylden i juni 2018.

Prisen for en fast standardinstallation er kr. 7.495. Vores servicepartner sætter ladeboksen op hos dig.

Se dine muligheder for bestilling af ladeboks her: https://www.eon.dk/privat/strom-til-din-elbil/oplad-hjemme-og-pa-farten.html