Min bils batteri er over 44 kWh. Hvorfor skal jeg betale mere for mit abonnement, når alle abonnementer har 750 kWh inkluderet pr. måned?

Opdateret

Vi har forskellige abonnementspriser, alt efter hvilken størrelse batteri din elbil har. Gennemsnitligt ser vi, at elbiler med batterier over 44 kWh bruger mere strøm. For at kunne lave en bæredygtig forretning har elbiler med store batterier en højere abonnementspris. Vi mener, at der skal være inkluderet 750 kWh pr. måned, uanset hvilket abonnement du har, fordi det reelt set betyder All Inclusive for langt de fleste.

Du kan altid se på din faktura, hvor meget strøm du bruger. Det kan være, at dit forbrug passer bedre til et andet abonnement.