Nedtagning af ladeboks

Opdateret

Lejer du ladeboksen af E.ON og ønsker du at opsige dit abonnement, koster det kr. 2.500 for at få nedtaget ladeboksen. Du må ikke selv tage ladeboksen ned, det skal vores autoriserede installatør gøre, og de sørger samtidig for at alt er sikret efter nedtagning.

Skriv til os, hvis du ønsker at opsige vores abonnement - brug formularen her.

Hvis du ejer ladeboksen, bestemmer du selv hvad der skal ske med ladeboksen, hvis du opsiger dit abonnement.