Hvordan får jeg en opgørelse på mit forbrug?

Opdateret

Opgørelsen over dit forbrug bliver sendt med din faktura hver måned.

Hvis du ikke har modtaget din opgørelse kan du logge ind på Mine Sider og trække fakturakopier, som er inkluderet med opgørelsen. Du skal bruge dit kundenummer og din PIN-kode – begge oplysninger står på din regning.  Når du er logget ind, skal du anvende den knap der hedder " Regninger".

https://minesider.eon.dk/DkSelfServicePortal/Web/Pages/Login.aspx