Fortsat refusion for elafgift

Opdateret

Regeringen har forlænget fritagelse for elafgiften. Hvad betyder det for mig?
Ordningen om refusion for elafgiften er blevet forlænget med 2020 og 2021. E.ON ejer og driver ladenetværket, derfor det os, der søger refusion hos SKAT. I flere af vores abonnementer giver vi refusionen videre til vores kunder. Forlængelsen betyder, at vi fortsat kan tilbyde attraktive produkter og løsninger til dig som kunde.

Hvorfor udbetaler I elafgiften til kunder?
Vi mener, der skal nogle gode incitamenter (også økonomiske) til at støtte den grønne omstilling. Vi arbejder hver dag for at skabe et samfund, der er drevet af bæredygtige løsninger med grøn energi.
At vi kan søge om strømrefusion både i 2020 og 2021, gør, at vores udgifter til strøm sænkes, så vi kan holde prisen på vores produkter nede.

Vi klarer strømrefusion for dig
Du skal løbende betale for de kWh, du oplader din elbil med derhjemme via ladeboksen til dit eget elselskab. Hver måned modtager du en opgørelse fra os med modregning af den mængde strøm, du har brugt hos dit elselskab til opladning af din elbil. Du får udbetalt godtgørelse på i alt 2,28 kr. pr. kWh fordelt på 1,10 kr. i afgiftsrefusion og 1,18 kr. i strømrefusion pr. kWh. Hvis du har solceller, jordvarme, elvarme el. lign. får du ikke de 1,10 kr. i afgiftsrefusion.

Er elafgiften altid den samme?
Nej, SKAT fastsætter den hvert år i januar måned, derefter regner vi vores refusion ud på baggrund af deres takst.