Parkér og oplad med EasyPark App'en

Opdateret

I samarbejde med EasyPark har vi gjort det nemmere for dig, der ikke er E.ON kunde at parkere og oplade din elbil. Du kan hurtigt og nemt betale for både parkering og opladning via EasyParks parkeringsapp. I appen kan du også se om ladepladsen er ledig og indikere hvor længe du ønsker at parkere og lade.

Fast pris kr. 5,40 pr. kWh. Bemærk at prisen pr. 1. oktober 2019 stiger til kr. 5,55 pr. kWh.

Sådan gør du:

• Hent EasyPark appen i App Store, Google Play eller Microsoft Store
  • Åbn EasyPark appen og indtast "Områdekode" eller tryk på "Se kort"
  • Klik på den ønskede ladestander
  • Vælg om du vil lade fra "Udtag 1" eller "Udtag 2". På hurtigladerne skal du vælge Type 2 AC, CCS, CHAdeMO DC eller CCS DC. Hvis du ikke kan vælge udtag er ladestanderen optaget.
  • Drej på skiven for at vælge, hvor mange minutter du vil oplade. Når du har valgt den ønskede ladetid, skal du trykke "Start"
  • Herefter kommer en besked fra E.ON, der beder dig bekræfte din opladning. Her kan du også se prisen for din opladning. Når du trykker "OK", åbner porten til ladestanderen, og du kan tilslutte din elbil. Opladningen starter, når bilen er korrekt tilsluttet.
  • Når din ladetid er gået, får du en besked om, at opladningen er afsluttet, og du kan vælge at få tilsendt en kvittering via mail.