Eon.dk

Hvad betyder strømrefusion?

Opdateret

Du betaler elafgift for den strøm, du forbruger derhjemme. Når du lejer en ladeboks hos E.ON, kan du få refusion for den elafgift, som du betaler for strøm anvendt til elbilopladning via ladeboksen. Det gælder for vores All Inclusive Home abonnementer.

Grunden til at vi kan søge refusion er, at vi som momsregistreret virksomhed er omfattet af de generelle regler for processtrøm, hvilket betyder, at strømmen anvendt til elbilopladning via vores ladeboks også er omfattet af disse regler. 

Vi udbetaler den fulde elafgiftsrefusion tilbage til dig. Hver måned modtager du en opgørelse fra os, hvor der står, hvor meget el, du har brugt til opladning på ladeboksen og hvor mange penge, vi betaler dig i strømrefusion for den el. Du får udbetalt godtgørelse fordelt på 1,11 kr./kWh i elafgift og 1,18 kr./kWh i strømpris. Hvis du har solceller, jordvarme, elvarme el. lign. er der desværre ikke mulighed for at udbetale refusion for elafgift, da SKAT endnu ikke tillader det.  Du får dog stadig refunderet strømprisen 1,18 kr./kWh. 

SKAT ændrer løbende satsen for elafgiftsrefusion. Læs mere om refusion af elafgift her: https://skat.dk/skat.aspx?oid=2062223 

Bemærk at du skal være tilmeldt Betalingsservice for at modtage strømrefusion, og så sker det helt automatisk her måned. Tilmeld dig på www.eon.dk/betalingsservice