Tjek temperaturen på din fjernvarme

Opdateret

Der findes to slags målere - med enten to eller tre knapper. Vælg den vejledning, der passer til antallet af knapper på din måler, så du kan tjekke din fremløbs- og returtemperatur.

På linket herunder finder du en beskrivelse af, hvordan du finder frem til netop dine temperaturer. Du kan også klikke på filmen og følge vejledningen.

Se hvordan her: www.eon.dk/varmemaaler

Vi udregner din returvandstemperatur ud fra dit gennemsnit over hele året, men ved at holde øje med din fjernvarmemåler kan du altid få et øjebliksbillede af din nuværende situation.