Hvornår får jeg udbetalt strømrefusion?

Opdateret

Du får udbetalt din godtgørelse på i alt kr. 2,33 pr. kWh fordelt på kr. 1,15 i refusion og kr. 1,18 i strømpris pr. kWh hver måned. Hvis du har solceller, jordvarme, elvarme el. lign. får du ikke de kr. 1,15 i refusion.

Vi anbefaler, at du tilmelder dig Betalingsservice via nedenstående link:

https://www.eon.dk/privat/kundeservice/betalingsservice-.html

Er du ikke tilmeldt Betalingsservice, er du velkommen til at sende dit registreringsummer og kontonummer til kundecenter@eon.dk