Hvornår får jeg udbetalt strømrefusion?

Opdateret

Udbetalingen af refusionen sker hver måned og bliver opgjort bagud. Refusionen for april måned bliver således opgjort i maj, til udbetaling i juni.

Vi anbefaler, at du tilmelder dig Betalingsservice via nedenstående link, da refusionen udbetales direkte dertil hver måned:

https://www.eon.dk/privat/kundeservice/betalingsservice-.html

Er du ikke tilmeldt Betalingsservice, er du velkommen til at sende dit registreringsnummer og kontonummer til kundecenter@eon.dk