Information om cookies

Denne website bruger cookies for at den skal fungere normalt og for at kunde forbedre oplevelsen for dig som bruger. Både såkaldte sessionscookies og vedvarende cookies bruges.

Sitet anvender følgende cookies:

• _ga, _gat, _gat_bTracker, _gat_cTracker: Før statistik over besøg på websiten og præstationsmålinger
  • csrftoken: Verificer at indlæg postes på en sikker måde
  • sessionid: Se om brugeren er logget ind og forudfyld visse formularfelter

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som indeholder data. De lagres på besøgerens computer og skabes af de websites, der besøges. Formålet er at give besøgeren tilgang til forskellige funktioner.

Der findes to typer af cookies:

• En sessionscookie gemmes midlertidigt, når en bruger besøger en website. Sessionscookien forsvinder, når besøgeren lukker browseren.
  • En vedvarende cookie forbliver på besøgerens computer, indtil den fjernes.

Hvis du ikke accepterer cookies, kan du foretage indstillinger i din browser, så du ikke længere accepterer cookies. Det kan betyde, at dele af websiten ikke fungerer korrekt for dig.