Til seneste kommentar
Dette indlæg er gammelt og kan indeholde fejlagtig information.
Kommentaren, som du leder efter, er flyttet til en ny diskussion eller blevet slettet.

43 kW type 2 stik lader kun med 11 kW på min Tesla

Hej EON, jeg prøvede at lade min Tesla med type 2 stikket fra en af jeres Quick Chargers i dag (Grønsundsvej 699, 4793 Bogø By). Stikket er angivet som et 43 kW stik, men ladede kun med 11 kW som mit almindelige kraftstik derhjemme. Da jeg skiftede til CHAdeMO steg effekten til 46 kW, altså tæt på de angivne 50 kW. Kan de 43 kW på type 2 stikket ikke udnyttes på min Tesla, eller gør jeg noget forkert? På forhånd tak.

Kommentarer

 • Hej Dan

  Standeren stiller 43 kW til rådighed på Type 2 stikket, men hvor meget bilen aftager, er afhængig af bilens ladeteknologi.

  En Tesla kan på Type 2 lade op til 22 kW, hvis den har en Twincharger(dualcharger) funktion, og  med 11 kW hvis den ikke har denne funktion. For at opnå en ladehastighed på op til 50 kW på vores hurtigladestandere, skal man derfor benytte en CHAdeMO adapter.

  Med venlig hilsen
 • Vil det ikke være muligt for Eon at gøre de 50 kW DC tilgængeligt på Type 2 stikke også i stil med tesla's superchargere?
 • Hej Troels

  Det er en begrænsning i bilen, der gør at en Tesla kun aftager 11 kW i timen fra vores standere.

  Teslas Superchargere sender netop DC strøm igennem et AC stik, og det muliggør den meget hurtige opladning på deres Superchargere.

  Tesla forhandler en CHAdeMO adapter, der sættes i bilen og kobles til vores hurtigladestanderes CHAdeMO stik - det muliggør opladning med 50 kW i timen, i stedet for de begrænsede 11 kW på AC-stikket.

  Med venlig hilsen
  Kundeservice
 • Tak, det er jeg klar over, mener bare at det ville være en mere elegant løsning hvis eon kunne få lov til at indføre Teslas DC protokol på jeres quikladere, så man slap for at tilkøbe en adapter.
 • Hej Troels

  Det ville afgjort gøre det nemmere, uden adapteren.

  Jeg giver dit input videre til vores tekniske afdeling, da vi på nuværende tidspunkt ikke kan foretage ændringen.

  Med venlig hilsen
  Kundeservice
 • Hej jeg skal gerne kunne lade fra en EON stander i Sverige. Jeg kan se at det stik der skal bruges er anderledes end det jeg normalt bruger. Ved du hvad der skal bruges i denne forbindelse?
  Michael Nielsen
 • Hej Michael

  Efter vores vidende er de svenske ladestandere enten hurtigladestandere - hvor kablerne er fastmonterede - ellers er det ladestandere med udtag, som i Danmark. Så længe du medbringer dit Type 2 til Type 2 ladekabel, bør du derfor være dækket ind.

  For god ordens skyld må du gerne få E.ON Sverige til at afklare det inden din tur, du kan kontakte dem her.

  Med venlig hilsen
  Kundeservice

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.