Følge mit forbrug online

Findes der et online login så jeg kan følge mit forbrug løbende, på city charge cash.

Jeg har f.eks. idag ladet på en stander hos Bauhaus i Valby (Ellebjergvej / Julius Andersens Vej), som på Plugshare-Appen var angivet som "free of charge" (jeg ved godt i ikke har ansvar for hvad der står på Plugshare appen).
Det var dog en EON lader og jeg skulle swipe mit EON kort for at låse den op, men siden den ikke havde display indbygget, fortalte lader mig ikke hvor meget jeg har ladet og om jeg har tanket gratis eller til sædvanlig pris.

-dette er naturligvis bare et eksempel, men helt overordnet er mit spørgsmål rettet mod at jeg gerne vil have mulighed for at følge mit forbrug uden at skulle vente på månedlig faktura. Er det muligt.

Kommentarer

• Hej Alex

Det er korrekt, at man ikke kan aflæse forbruget på vores "almindelige" ladestandere - der må man i bilen aflæse, hvor mange kWh der er aftaget. På vores hurtigladestandere kan forbruget aflæses direkte på standerens touchskærm.

Vi arbejder løbende med at udvikle vores produkter og services, så det er ikke utænkeligt at der vil komme en aflæsningsmulighed, enten via en selvbetjeningsløsning eller som en funktion i vores app. Indtil videre er det på månedlig basis, at vi samler dit offentlige forbrug sammen.

Vores kundecenter kan oplyse dig, hvor mange kWh der er ladet på en bestemt opladning, dagen efter opladningen er sket. Du kan kontakte kundecenteret via telefon 70 27 05 77 eller skrive til kundecenter@eon.dk og oplyse nummeret på dit ladekort, samt hvilken opladning (tid/sted) du ønsker oplysninger om.

Vi sender dig en mail omkring opladningen hos Bauhaus med det samme.