Opladning ikke mulig

I mobilappen E.ON Drive er beskeden på hovedparten på alle standere "Opladning ikke Mulig". er de taget ud af drift eller hvorfor gives denne besked.
Michael Nielsen Rapporter upassende indhold

Kommentarer

• Hej Michael

Vores app bliver løbende udviklet og forbedret, og fejlen du beskriver tyder på en manglende opdatering.

Du må gerne slette app'en og installere den igen, så bør den vise de rigtige informationer.

Med venlig hilsen
    Kundeservice
  • Tak. Det virker.
    Michael Nielsen
  • På  alle standere med undtagelse af chardemo standere står der opladning ikke mulig, på min app...  Også efter sletning og gen installering... Kam det virkelig passe jeg ikke kan lade nogle steder? Det er ret træls med den ventetid i har på laderstander...
    Zanna Ibina Worsøe
  • Hvornår får i opdateret status på jeres ladestandere. Både på app og på https://opladdinelbil.dk/ kan man ikke få status. Det er lidt problematisk i en hverdag hvor man er afhængig af at kunne lade sin elbil.
    Henrik
  • Hej Henrik

Vi er i gang med at forbedre E.ON Drive app’en og i den forbindelse skifter vi system.

Det skaber nogle forstyrrelser i den nuværende app. Det beklager vi naturligvis meget. Du kan stadig se alle ladestandere og drift status på www.eon.dk/ladepunkter.

Vi håber på din tålmodighed for den nye E.ON Drive app er lige om hjørnet.

Kundeservice
  • Der er nu gået meget lang tid med denne graverende fejl, hvor man ikke kan se status på ladere. Hvad er den realistiske tidshorisont?
    Claus Bülow Christensen
  • Hej Claus

Tak for dit indlæg.

Tak for tålmodigheden med vores E.ON Drive app, som ikke har fungeret optimalt de sidste par måneder. Heldigvis kan appen nu opdateres til den nye platform. Hvis opdateringen ikke sker automatisk, skal du slette den gamle app og installere den igen, så vil du automatisk få den nye, opdaterede app på din mobil.

Appen viser også ladepunkter i udlandet, men indtil videre kan du kun bruge dit E.ON ladekort i Danmark.