optaget ladestandere

Når jeg slå op i app kan jeg se at alle ladestandere er ledige, der hvor jeg ønsker at lade, men når jeg kommer er de optaget. Idet nogle af standerne er optaget af biler, der åbenbart er færdig opladet, hvorfor viser app ikke de standere der er optaget som de standere der er ledning ?

Berit Rapporter upassende indhold

Kommentarer

• Hej Berit

Vores app bliver løbende udviklet, og vi forventer at frigive en ny version af app'en snart. Hvilke funktioner den nye version præcist indeholder, har vi desværre endnu ikke fået informationer om, men vi sender dit forslag videre til vores udviklere med det samme.

I app'ens nuværende form vises de ladestandere, der er i gang med at lade en bil, som værende optaget.

Med venlig hilsen
    E.ON Danmark

Kundeservice
  • Er det tilladt at frakoble en anden bil der klart er fuldt opladet? Når app'en revideres foreslås 1) mulighed for at få tildelt kø- nummer ( med få min's tilkoblingsmulighed før næste i køen ) 2) give besked til den fuldt opladede at man overtager laderen fordi hans/hendes bil er fuldt opladet vh

Bjørn
  • Hej Bjørn

Det vil ikke blive muligt, at frakoble andre biler. Ideen om at kunne frakoble en bil, når den er opladet, så man selv kan komme til er egentlig rigtig god. Men der er en række forhold, som der pt. ikke gør det muligt. En af disse, er selve kablet. Når kablet er frigivet fra standeren, er det samtidig frigivet fra bilen og så er muligheden for "bortkomne" kabler alt for stor. Vi tror mere på en begrænset holdetid på pladser med landestandere og et krav til at bilen er tilsluttet.

Vi hører dog gerne om dine forslag og ideer og vil opfordre dig til at sende disse til kundecenter@eon.dk

Mvh.

Martin
  • Det kunne også være en ide hvis man fra Eon kontaktede dem der misbrugte ladepladser - på Frederiksberg Hospital, hvor der kun er 2 pladser, er der en elbil, der præsterer at holde i både 2 og 3 dage, med ladekabel i !! og typisk en hel weekend.
    Et opkald fra Eon til sådanne misbrugere, kunne forhåbentlig ændre adfærd til gavn for mange, rigtig mange.

Berit
  • Hej Berit

Tak for din besked.

Selv om det kan opleves som en stor gene og vi rigtige gerne vil hjælpe, så er det de lokale parkeringsregler der afgør, om en bil holder ulovligt parkeret. Det betyder, at så længe det er tilladt at foretage en langtidsparkering på den angivne plads, så foretager den pågældende bruger sig ikke noget der strider mod reglerne.

Mvh.