Kommentaren, som du leder efter, er flyttet til en ny diskussion eller blevet slettet.

Sixt E.ON tilbud med solceller eller el-/jordvarme

Kan jeg benytte tilbuddet, hvis jeg har solceller eller el-/jordvarme?
Kundeservice Rapporter upassende indhold

Kommentarer

 • Tilbuddet inkluderer refusion af elafgift. Derfor kan vi ikke tilbyde løsningen til kunder, der i forvejen har en reduceret elafgift eller selv bidrager til produktionen af husstandens el.
  Kundeservice
 • Hejsa, Vi har også jordvarme. Men kan vi så benytte tilbuddet uden hjemmeladning til den reducerede pris?
  Signe
 • Hej Signe

  Man kan godt fravælge hjemmeopladningen, og i stedet lave en aftale om fri strøm på de offentlige standere.

  Prisen for leje af bil uden hjemmeopladning, men med fri strøm på E.ONs offentlige standere er: Renault ZOE Life - 3.349 kr. pr md.
  Renault ZOE Intens  - 3.649 kr. pr. md

  Med venlig hilsen
  Martin
 • Jeg overvejer tilbuddet men har også solceller hjemme. Jeg skal lige forstå hvorfor man ikke kan benytte tilbuddet hvis man har solceller derhjemme? I mit tilfælde vil det blive en kombination af e.on's standere, oplader på min arbejdsplads og derhjemme.
  Per
 • Hej Per

  En del af produktet er refusionen af elafgiften. Har man solceller, så producerer man selv en del af den strøm der benyttes til opladning. Man betaler ikke elafgift af egenproduceret strøm. Vores boks har en indbygget måler, som registrerer forbruget. Det grundlag bliver refusionen beregnet ud fra. Vi kan ikke se, hvor meget af forbruget, der er produceret på dine solceller og hvor meget der kommer fra el-nettet. Dermed har vi ikke det nødvendige grundlag, til at sikre en korrekt behandling af refusionen af elafgiften.

  Mvh.
  Martin
 • Hej.
  Jeg vil lige høre, refusionen af elafgiften, gælder det så også afgifter til transport af el samt afgifter til staten, eller er det kun den rene el pris ?
  Vi betaler i dag Ca. 3 kr. pr KW inklusiv div. afgifter mm, elller 1,2 Kr for ren el pris.

  Mvh Michael
  Michael Jensen
 • Hej Michael

  I 2017 er satsen for refusion af opladning hjemme via ladeboksen kr. 1,13 i refusion af elafgift pr. kWh og kr. 1,18 i strømpris pr. kWh. Det vil sige en samlet refusion på kr. 2,31 pr. kWh, der lades via hjemmeladeboksen.

  Med venlig hilsen
  Martin

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan blive synligt for alle.
Din e-mail vises aldrig offentligt. Læs vores vilkår