Til seneste kommentar
Dette indlæg er gammelt og kan indeholde fejlagtig information.
Kommentaren, som du leder efter, er flyttet til en ny diskussion eller blevet slettet.

Strøm til elbiler: All Inclusive og afgiftrefusion

Hvad sker der med All Inclusive, hvis afgiftsrefusionen fra staten bortfalder?

Kommentarer

 • Hej, ved man om afgiftsrefusionen fra SKAT fortsættes i 2017 ?

 • Hej Christian

  Vi forventer, at en fortsætter. Vi afventer dog fortsat at der kommer en endelig afgørelse. Den skulle gerne komme i forbindelse med, at finansloven for 2017 er på plads.

  Med venlig hilsen

 • Hej Martin, hvornår forventer man at den er på plads?

 • Hej Christian

  Det er desværre et spørgsmål, som kun regeringen og de øvrige partier kan svare på.

  Med venlig hilsen
  Martin

 • Yes, fandt dette på Folketingets hjemmeside:

  Finanslovaftalen falder på plads i begyndelsen af november
  Aftalerne om finansloven skal helst være afsluttet i begyndelsen af november, for at de lovændringer, der nogle gange følger af aftalerne, kan behandles uden for meget hastværk i Folketinget. Folketinget har en regel om, at der skal gå 30 dage, fra at et lovforslag bliver fremsat, til det bliver endeligt vedtaget.

 • Hej Christian

  Det vi kan sige er, at de meldinger vi får, er at der kigges positivt på en forlængelse, men da vi ikke kan få et skriftligt svar, så er vi nødt til at vente på en officiel politisk udmelding.

  Vi ved, at der et spørgsmål som optager mange elbilister og da en del af vores produkter har refusionen af elafgift som et element, så er vi naturligvis også meget optaget af det.

  Vi må alle væbne os med tålmodighed og afvente svaret. Vi forventer først at få et konkret officielt svar i december.

  Med venlig hilsen

 • Hvad er nuværende status mht refusions-spørgsmålet?
  Vi være rart at kende prisen i 2017 inden man hopper på all inclusive!

 • Videreføres refusionen i 2017?

 • Hej Christian og Flemming

  Der er desværre ikke kommet en udmelding fra politisk side endnu. Vi følger sagen tæt og melder ud, lige så snart vi ved noget konkret.

  Med venlig hilsen

 • Der er fortsat 1 kr. billigere strøm til el-biler - også i 2017. Folketinget har vedtaget at fortsætte processstrømsordningen / refusionsordningen i hele 2017. Se evt. § 10 i det vedtagne lovforslag. For stemte alle partier i Folketinget - tak til jer alle og god weekend :-)

  Sådan skriver Dansk Elbil Alliance på deres facebook side.

  Mvh. Christian

 • Hej Christian

  Det er helt rigtigt.

  Det er en vigtig beslutning for elbilister i hele Danmark, som vi sammen med andre interessenter, har arbejdet hårdt for at få gennemført.

  Med venlig hilsen.

 • Er resultatet nu for 2017, at man reelt set har flat rate for sit strømforbrug til bilen, hvis man er kunde hos Jer med "HOME-charge All Inclusive" til 579 kr/md?

  Vendingen "reelt set" dækker over at jeg har forstået at tilbagebetalingen sker hvert halve år med tilbagevirkende kraft.

  Mvh. Jens.

 • Hej Jens

  Det er korrekt. Produkter der indeholder refusion af elafgift fortsætter i 2017. Dermed kan man fortsat bestiller et HOME-Charge All Inclusive abonnement til kr. 579,- som dækker al strøm på de offentlige standere og en refusion på i alt kr. 2,28/kWh på den strøm du lader din bil med derhjemme. Refusionen sker to gange årligt og dækker henholdsvis første og andet halvår.

  Med venlig hilsen

 • Tak Martin,
  Så bestiller jeg med det samme!

 • Hej Martin
  Hvad er grunden til at elbil ejere der ikke har eget hus skal betale fuld pris for strøm til opladning af af elbilen uden mulighed for el refusion ?

  med venlig hilsen
  Niels

 • Hej Niels

  Kunder med hjemme ladebokse modtager udelukkende refusion af elafgiften på den strøm, som de benytter derhjemme. Her er det kunden der betaler for strømmen til deres el selskab, inklusiv skatter og afgifter, efterfølgende udbetaler E.ON refusionen af elafgiften til kunden.

  Når vi arbejder med prissætning for opladning på de offentlige standere, så er der her taget højde for, at vi kan søge om refusion af elafgiften. Vi har derfor i vores prissætning allerede indregnet refusionen.

  Mvh.

 • En lille opklaring ønskes.
  Er det 2.18 kr eller 2.28 kr pr Kwh som man får retur ved All Inclusive ?

  Mvh Irvin
 • Hej Irvin

  Refusionen på All Inclusive er 2,28/kWh for 2016.

  Mvh.
 • Hej,

  overføres refusionsbeløbet til nemkonto?

  Mvh

  Mark

 • Hej Mark

  Refusionen udbetales via en almindelig bankoverførsel. Når man modtager afregningen, kan man få beløbet udbetalt ved at sende registrerings- og kontonummer per mail til kundecenter@eon.dk. Husk gerne at angive dit kundenummer i mailen.

  Med venlig hilsen
  Kundeservice
 • Fortsætter ordningen i 2018?
 • Hej Michael

  Foreløbig er der givet tilsagn til, at ordningen fortsætter indtil udgangen 2019. Hvad der sker derefter ved vi ikke endnu.

  Med venlig hilsen
 • Hej EON,
  På hvilke datoer udbetaler i refusion, og er det ligegyldigt hvornår man er startet hos jer (vi er startet omkring marts i 2018)?

  MVH
  Charlotte
  Charlotte Leth
 • Hej Charlotte

  Vi afregner- og udbetaler refusion to gange om året.

  Første halvår af 2018 bliver afregnet om ganske få dage, og beløbet bliver udbetalt den 7. august via Betalingsservice.

  Med venlig hilsen
  Thomas
  Kundeservice
 • Hvad er EON's takst for refusion nu (nov. 18), og er der planlagt ændring af taksten?
  Michael Brodersen
 • Hej Michael

  I dag er satsen 2,31 inkl. moms. Vi fastsætter refusionssatsen i januar 2019 med udgangspunkt i SKATs ’Godtgørelse af afgift til elektricitet’. Afgiftsrefusionen for elbiler gælder indtil videre til 31.12.2019.
  Kundeservice
 • Hej med jer

  Gælder refusionen også hvis man køber en ladeboks og sætter den op på sin arbejdsplads? Min arbejdsgiver er OK med at jeg sætter boksen op og afregner forbruget med ham, men vil jeg kunne få afgiftsrefusionen selvom el afregnes af arbejdsgiver og derefter viderefaktureres til mig?
  Steffen Clausen
 • Hej Steffen

  Tak for dit indlæg.

  Vi kan desværre ikke installere en ladeboks på en eltavle, der ikke er ejet af dig. Hvis vi sætter en ladeboks op på din arbejdsplads, er det din arbejdsgiver der kan få refusion (ejeren af elinstallationen).

  En indbyrdes afregningsaftale er ikke nok; du er nødt til at have en elmåler i dit eget navn hos virksomheden, hvis du skal være berettiget til refusion og selv vil stå for ladeboksen.

  Alternativt skal virksomheden købe en ladestander hos E.ON med en strømkøbsaftale, og så kan du lade på boksen som enhver anden business stander.
  Kundeservice
 • Hej,
  Hvor ‘firkantet’ skal “eltavle ejet af dig” opfattes?
  Eksempel:
  Jeg bor i en andelsbolig, altså er jeg medejer af en andelsforening og har brugsret til en bolig med tilhørende eltavle.
  Jeg er tilmeldt elselskabet og betaler alle udgifterne, men juridisk set er jeg ikke ejer af eltavlen.
  Lignende problematik er vel gældende i leje-boliger?
  Thomas Rasmussen
 • Hej Thomas

  Tak for dit indlæg.

  Andelsforeningen skal give deres  godkendelse, hvis du skal have en ladeboks sat op. Fx i en parkeringskælder eller andet sted. Derudover skal der trækkes kabler fra tavle ud til hvor ladeboksen installeres.

  Der skal være sat en hovedmåler på jeres fælles tavle og et nyt aftagenummer med dit navn på, så man kan se det er din el bil der får strøm. Det er SKAT der kræver dette. Da vi skal udbetale refusionen, som vi søger om hos Staten.
  Kundeservice

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.